dimarts, 21 d’agost del 2012

EL PREAPLEC DE LA PLANA HA SEGUT SOLIDARI I PARTICIPATIU.





Divendres de rock, pilota valenciana, associacions i molta solidaritat.

El preaplec de la plana es va instal·lar a Moncofa divendres passat des de les 5 de la vesprada fins a les 4 de la matinada. Va començar amb la participació desinteressada les associacions de les Dones progressistes, que varen estar fent una demostració de “bolillos” , AFERM, que va estar explicant a la gent que s’acostava la problemàtica de la seua malaltia i com aquesta associació busca el recolzament de les persones que pateixen aquesta malaltia que, per desgràcia, és  poc entesa per la societat. I AFANIAD, que amb els seus jocs i simpatia varen animar el carrer, on els més xicotets s’acostaven per jugar a la diana, al sambori i fins i tot als bolos.
Els pilotaris de categoria professional com Vicent Arnau “El Moncofí” i “Nuñez”, junt a gent del poble com Gustavo Fonfria, Roberto García, Wenceslao Arnau i Javi de Xilxes varen fer una exhibició de pilota valenciana jugant a llargues, amb totes les dificultats que comporta jugar al carrer sense parets i element que puguen fer que la pilota s’ature en cas de que es llance amb força.  Un cop acabada la partida, es va fer un tast  de cervesa artesana de l’Alcora, que va refrescar un poc l’ambient una vesprada de calor.
A les 10.30 varen començar els concerts. Una combinació d’instruments tradicionals com la dolçaina i de moderns com les guitarres elèctriques es varen barrejar per a posar el punt i final a la matinada del dissabte. Tots els diners que es varen arreplegar de les begudes de la barra, varen ser destinades a l’associació AFANIAD.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada