dilluns, 31 de maig del 2010

PREMIS 25 D'ABRIL a Moncofa

El nostre col·lectiu continua fent esforços per obrir el nostre poble a la comarca de la plana i crear canals de comunicació amb els pobles veïns per lluitar per una comarcalització del nostre municipi, creiem que una comarca forta i amb una bona xarxa de comunicació pot aportar una gran millora als projectes del nostre poble. Moncofa no es pot quedar enrere i ser una referència com a poble obert i disposat a crear noves línies de política "mani qui mani" per fer millorar el que es nostre,el poble de Moncofa.
A la Plana Baixa, el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ compta amb la força i la presència de molts anys, tant als ajuntaments com a peu de carrer, treballant per la nostra comarca i pel nostre País. Amb una vocació valencianista incansable i amb un esperit progressista que ens ha dut a emprendre accions, campanyes o iniciatives tant a nivell local, com nacional.
Una d’aquestes iniciatives més assenyalades son els Premis 25 d’abril, els quals son un reconeixement a persones o entitats que destaquen en algun camp que beneficie al conjunt del nostre Poble, ací a la Plana del Millars o arreu del nostre territori.
Per això, el BLOC PLANA BAIXA, enguany farà entrega d'aquest premi simbòlic a l’Associació de Paranyers de València, Catalunya i Aragó, APAVAL. Com a reconeixement de la seua tasca continuada per la difusió de la nostra cultura, arrels, tradició i en defensa d'un patrimoni etnològic de tots els valencians i valencianes com és el Parany.
Sense cap mena de dubte, aquest acte serà una bona oportunitat per gaudir amb els companys i companyes de partit, membres de l’Executiva Nacional, càrrecs orgànics i institucionals, així com aprofitar l’oportunitat per escoltar les paraules dels representants d’APAVAL.

És un plaer per al BLOC PLANA BAIXA convidar-vos a l'entrega de premis 25 d'abril, que tindrà lloc aquest divendres 4 de juny de 2010, a partir de les 21:00 hores, al restaurant "Salones Esmeralda" de Moncofa (av. Diputació s/n). L’acte constarà d’un sopar, parlaments i entrega del premi. Esperem comptar amb la vostra presència.

Rebeu una forta abraçada en nom de tota l’Executiva Comarcal:Xavi OchandoSecretari d’Organització del BLOC PLANA BAIXA.
IMPORTANT:EL PREU DEL SOPAR SERAN 18 EUROS, QUE ES DESTINARAN ÍNTEGRAMENT A PAGAR LES DESPESES. AIXÍ QUE FEU UN ESFORÇ I ANIMEU-VOS A PARTICIPAR, ANIMEU A VINDRE ALS VOSTRES AMICS, AMIGUES, FAMILIARS I L’ANY QUE VE HO PODREM REPETIR (MILLOR ENCARA).

L’IMPORT S’ENTREGARÀ AL MATEIX RESTAURANT, NO OBSTANT CALDRÀ FER RESERVA ABANS DEL DIJOUS, 3 DE JUNY, PER TAL D’ENCOMANAR LES PLACES AMB ANTELACIÓ ALS SEGÜENTS CORREUS: blocplanabaixa@gmail.com, blocmoncofa@gmail.com O xavi.ochando@gmail.com, TAMBÉ HO PODEU FER TRUCANT ALS SEGÜENTS TELÈFONS: 655476779 (Josep Canós -Secretari BLOC Moncofa) I 650661547 (Xavi Ochando –Secretari d’Organització BLOC Plana Baixa).

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, US ESPEREM!

8 comentaris:

  1. Gràcies per aquesta informació. Supose que a alguns dels nostres socis i simpatitzants els aclara les idees a l'hora de votar. Us hem fet enllaç a la pàgina d'Acció Ecologista-Agró:

    http://www.accioecologista-agro.org/spip.php?article2035

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies,no podem estar d'acord amb una llei prohibicionista siga del caire que siga. El poble valencià esta compost de moltes idees i maneres de pensar. La ecologista exaltada i a vegades un poc sensacionalista és una d'elles.Clar que estem en contra de massacres sense fonament però amb una regulació correcta que beneficie als dos sectors enfrontats podem arribar a un acord i inclús una millora de relacions, és en lo que consisteix la democràcia i no només escoltar una idea de prohibició que sembla més una idea dels temps d'Aznar.Esperem una reflexió per part del dos bandos i un apropament que siga coherent perquè tots som el mateix poble.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. No hi ha dos bàndols: hi ha una llei i unes sentències judicials que no es compleixen des de 2005. L'incompliment actual és una mostra de què no hi ha manera d'arribar a cap acord, ja que aquest suposat acord només és possible si es perpetua aquesta suposada tradició valenciana (prohibida per la Unió Europea), ja eliminada de tots els indrets del mon: lluny de ser "valenciana", la caça amb vesc s´ha practicat a tot arreu, però tots els pobles -menys el valencià- han anat evolucionant. Si es vol regular aquesta pràctica, que deixen de caçar ja mateix. El que el Bloc declare la il.legalitat i el esclafar els cranis de pardalets (protegits o no) part de la "cultura, arrels, tradició i patrimoni etnològic" de tots els valencians i valencianes i que atorgui un premi a APAVAL deixa clar com està el tema i a quin "bàndol" us acosteu. El Bloc s'alia en cada convocatòria electoral amb Verds, a la recerca de certs vots, però amb aquest premi deixa ben clar com està el tema. Us escriu un (ja ex-votant) del Bloc (que us ha votat moltes voltes). Encara està per veure el dia en què atorgueu el premi 25 d´Abril a alguna associació ecologista, de les que crideu "ecologisme EXALTAT". No sabeu quant de mal feu amb aquestes paraules. Us recomane que feu una jornada de portes obertes en un dia de caça de Parany, per a veure què hi opina la ciutadania VALENCIANA.

    ResponElimina
  5. Nosaltres no estem en contra del ecologisme, però si que no podem permetre que com a solució única siga la prohibició en comptes de la correcta regularització, d'una tradició que us agrade o no igual que altres de semblants són valencianes. Si dos bandols oposats s'enfrenten, perque els apropaments que feu un i l'altre són d'enemics quan podríeu fer moltes coses juntes. Peró, tornem a repetir no podem aceptar una llei prohibicionista. O que som? La dreta?Una dictadura? A vegades l'esquerra no vol saber on te la dreta. O que us penseu en lo que us convertiu prohibint les coses?Intentem treballar tots per un mateix poble i no dividir-nos perque no sabem parlar entre nosaltres.

    ResponElimina
  6. Opine que defensar un mètode prohibit a tota Europa, com és la caça amb vesc, i donar un premi a l'associació que el promou no forma parat del que entenc com "treballar tots per un mateix poble". Cometeu la mateixa errada que el Consell i el PP: "qui no defense lo nostre és anti-valencià". Nosaltres no podem fer costat amb qui promou la il·legalitat mediambiental, siga Consell, PSPV, Bloc o APAVAL. Hi ha moltes altres "tradicions valencianes" que, per sort, han desaparegut. Utilitzeu els mateixos arguments "llibertaris" que els defensors del tabac. Ben bé es podria argumentar que fumar en espais públics (o escupinyar pel carrer) és "tradició valenciana" i una llibertar que ha de perpetuar-se. No serà perquè dins del Bloc de les comarques de Castelló hi ha molt de paranyer? Heu preguntat als afiliats del Bloc què és el que hi pensen del Parany? Heu fet un referèndum per a veure què hi pensa el "poble valencià", al què tant us agrada esmentar? On queden en tota aquesta història els milions d'ocells "valencians" que fan cap (esclafat) a la caçola?. Més enllà: coneix el poble valencià que empreu la seua cultura com eina per a la defensa de la caça il·legal amb vesc?. No us preocupeu: continuarem guanyant la batalla (encara que siga als jutjats), tant els esquerrans com els dretans que pensem el Parany no mereix continuar sent un "patrimoni etnològic i cultural dels valencians (tots i totes?)". Una altra mostra "d'ecologisme exaltat": http://www.levante-emv.com/castello/2010/06/07/tsj-anula-plan-eolico-alto-palancia-beneficiaria-firma-socia-cotino/712237.html

    ResponElimina
  7. Per cert, molts col·lectius del Bloc, simpatitzants i afiliats ja s'han adherit al Grup Facebook "Jo tampoc cace al Parany". Per tant, us convidem a fer el mateix. De pas, us desitge sort a Moncofa, capital del desgavell urbanístic, on hi ha molta feina a fer per a fugir de l'especulació que ens ha empobrit tant. Nosaltres continuem defensant "pam a pam i dia a dia" el nostre País. Com s'estaran enrient alguns dretans valencians amb aquest fil...

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies primer pel teu recolçament i tens raò ens queda molta feina a Moncofa i esperem que poguem desfer les mayories absolutes dictatorial que tenim al nostre poble.Però crec que no ens entens, nosaltres desdel blocmoncofa no podem estar d'acord amb lleis prohibicionistes vingen d'on vingen,igual que no podem estar d'acord amb lleis que vagin en contra de la dona.
    Nosaltres no som com ells, nosaltres intentem creure en una democracia real on tot es pot parlar i arribar a acords. Espere que amb aquestes paraules poguis entendre la idea que tenim de poble i de pais, perque en ell hi ha moltes idees i pensaments que hem de crear un cercle al voltant de tots per construir un verdader país amb identitat propia, no parle de valencianistes sino de valencians.
    Ara el nostre pròxim pas es realitzar i analitzar la contaminació dels nostres rius si voleu esteu convidats.

    ResponElimina